Teollisuuspuistolaiset ovat iloisen heittäytyväistä sakkia

Toukokuun 17. päivän illansuussa Karhulan keskustassa liikehti melkoisen outoa mutta iloista väkeä. Muut kadun tallaajat olivat niksauttaa niskansa, autot seisoivat valoissa liikahtamatta vihreältä punaiselle, jopa yli lentäneiden lentokoneiden väitetään hiljentäneen.

No, tietysti näin kävi, koska teollisuuspuistolaiset viettivät taas ratkiriemukasta yhdessäolon juhlaansa. Luontopolku 2018 järjestettiin tänä vuonna keskellä kylää, seuratalo Sammossa, perinteinen suunnistusreitti oli puolestaan rakennettu Jokipuistoon. 

Ja hommahan lähti heti ihan käsistä, sillä tämänvuotinen teema: Musiikin maailma, oli saanut väen panemaan todella parastaan, jotta koodin mukainen pukeutuminen ja elämöinti olivat niin viimeisen päälle, että ja jotta. Tällä kertaa kisailevat bändit olivat ymmärtäneet vihdoin myös lahjonnan merkityksen, josta tuomaristo oli hyvinkin otettu. 

Nyt iltamat olivat myös ohjelmalliset mutta se ei menoa haitannut eikä silti, stand up- koomikko Patronen oli hauska mies.  Ja kun tuli tanssin aika, niin silloin myös tanssittiin, housebändimme, Ihme kolmoset piti huolen, että lattia oli täynnä loppuun saakka, vaikka telkarista tuuppasikin lätkää.  Ja niinhän siinä sitten kävi, että parhaasta pukeutumisesta palkittiin Sulzerin KISS- joukkue mutta terävintä älyä ja oivaltavuutta vaativan suunnistuksen ylivoimainen voittajajoukkue oli Diapam Dingo suoraan Wiljamin terkkarista. Heidän edukseen koituivat myös ylivoimaisen seisauttavat ja suorastaan päätä huimaavat lahjukset.

Jaa:

Lisää uutisia

Teollisuuspuistolaiset juhlivat keskikäistä Luontopolkuaan

ME TARVITSEMME KARNEVALISMIA Luontopolku- tapahtuma taitaa olla Karhulan Teollisuuspuiston kestävin perinne. Toukokuussa teollisuuspuistolaiset juhlivat tapahtuman 50- vuotisuutta ”Seventies” teemalla.  Luontopolun juuret johtavat kuitenkin jo 1960-luvulle,