Ravintola aalto aloitti William Ruthin kadulla

William Ruthin katu 3:n tiloissa toimiva ravintola on saanut uudet yrittäjät ja nimikin on vaihtunut Ravintola aalloksi, mikä sopiikin mainiosti tähän osoitteeseen. Alvar Aaltohan suunnitteli kuuluisan ”Aalto- maljakon” juuri Karhulan lasitehtaalla ja myös Wanhan Lasimestarin nimellä tunnettu rakennus on ollut alun perin lasitehtaan käytössä. Ravintola aalto kirjoittaa nimensä pienellä kirjaimella, eli se ei ole toimittajan moka.

Ravintolan aallon taustalla on Havouri Oy niminen tapahtumien järjestämiseen erikoistunut yhtiö. Aallon ravintolapäällikkö Teppo Lahdensalo on myös yksi ravintolan omistajista, muut omistajat ovat ravintolan toimitusjohtaja on Jarno Lahdensalo ja Juri Koponen.

Teppo Lahdensalo tuntee ravintolansa läpikotaisin, sillä hän ehti työskennellä ravintolan entisen omistajan palveluksessa lähes kuusi vuotta. Vanhana työntekijänä Ravintola aallossa jatkaa myös tarjoilija Paula Kerttula.

Paula ja Teppo pyörittävät ravintolaa nyt kaksin.  Se ei ole heidän mukaansa lainkaan ongelmallista, hommia on tehty yhdessä jo runsaat pari vuotta mutta toki apuvoimiakin otetaan tarvittaessa.

– Välillä on melkoinen kiire mutta niinhän se pitää ollakin, sanoo Teppo.

Paulan mukaan Sulzer Pumps tarvitsee heidän palvelujaan lähes päivittäin mm. kokoustarjoiluihin.

– Sulzer on tietysti meidän suurin lounasasiakaskin ja ravintolatoiminnan jatkuminen oli heille oli erittäin tärkeää, kertoo Paula.

Teppo ja Paula ovat laittaneet ravintolan uuteen järjestykseen todella nopeasti vanhan omistajan lopetettua. Uudelleen käynnistämisen tarvittiin vain kuukausi mutta kun ovet aukesivat, oli sali heti täynnä. Tieto uudesta menosta oli levinnyt nopeasti vaikkei ravintolan markkinointia ole vielä edes kunnolla käynnistetty.

Teppo Lahdensalo kertoo, että myöhemmin Ravintola aalto tulee järjestämään William Ruthin kadulla myös tapahtumia ja vanha kunnon Lamppuvarastokin otetaan taas konserttikäyttöön, mikä ilahduttaa kovasti teollisuuspuistolaisia ja varmasti monia muitakin.

Jaa:

Lisää uutisia

Teollisuuspuistolaiset juhlivat keskikäistä Luontopolkuaan

ME TARVITSEMME KARNEVALISMIA Luontopolku- tapahtuma taitaa olla Karhulan Teollisuuspuiston kestävin perinne. Toukokuussa teollisuuspuistolaiset juhlivat tapahtuman 50- vuotisuutta ”Seventies” teemalla.  Luontopolun juuret johtavat kuitenkin jo 1960-luvulle,