Ensimmäinen Karhu-keilauluturnaus oli menestys

Karhulan Teollisuuspuisto ry ja Kotkan Keilailuliitto ry järjestivät vuoden pimeimmän ajan iloksi yritysten välisen keilauskilpailun. Syksystä 2017 kuluvan vuoden maaliskuuhun kestänyt Karhu- turnaus oli menestys ja siihen osallistui yhteensä 17 kolmen hengen joukkuetta eli 51 kilpailijaa. Turnaus tarjosi yrityksille oivallisen tavan edistää työhyvinvointia urheilulajilla, joka sopii mahdollisimman monelle.

Tiimityöhön kuuluvat yhteiseen tavoitteeseen pyrkiminen, onnistumiset ja pettymykset toivat kisan aikana omat mausteensa harjoituksiin ja kilpailusuorituksiin. Sulzerilta kilpailuun osallistui kahdeksan joukkuetta eli melkein puolet osallistujasta. Teollisuuspuiston yrityksistä myös Andritzilta oli mukana kolme joukkuetta. Loppukilpailu pelattiin 9. maaliskuuta, siihen osallistui kahdeksan alkukilpailun parasta joukkuetta. Sulzerilta loppukilpailuun pääsi kolme joukkuetta.

Finaalin voitti Kotka Mills 1 –joukkue, kakkonen oli Kotkan Energia 2 ja kolmas Erkomat 1.  Teollisuuspuiston parhaan suorituksen teki Sulzerin neljänneksi sijoittunut Keilasoveltajat Taru Kuotola, Seppo Mäkinen ja Pasi Sutela. Samalla he voittivat myös Sulzerin keilausmestaruuden 2018.  Kilpailijoilta saadun palautteen perusteella turnaus järjestetään ensi vuonna entistä ehompana.