Kasvutehdas

Kasvutehdas on uuden sukupolven yhteisö ja palvelukokonaisuus startupeille sekä digitaalisten ja luovien alojen toimijoille. Villa Maiseman Kasvutehdas tarjoaa työpisteen lisäksi yhteisön ja lähitukipalvelun, jotka tukevat yrityksen tai yritysidean kasvua ja menestystä. 

Työpiste + tilat + yhteisö + lähituki
= Kasvutehdas

Tilat

Villa Maisema tarjoa avotyöpisteitä, joihin sisältyy pöytäpaikka (tuoli, lipasto, valaistus, langaton verkkoyhteys). Neuvottelutila on käytettävissä asiakastapaamisiin ja yhteisön tilaisuuksiin. Tiloihin sisältyvät keittiö- ja ruokailutilat sekä yhteisötiloja rennompiin hetkiin.

Yhteisö

Tila on tärkeä, mutta se ei yksin riitä. Yhteisö luo tilan, jonne halutaan tulla. Menestys synnyttää menestystä. Yhteisö luo uskoa, että pärjätään, kun tehdään pirusti töitä – oikeita töitä. Harva pärjää yksin, joten työyhteisöstä ja pöhinästä saa virtaa. Tiloissa jo toimivat yritykset luovat loistavan perustan ja draivin. Yhteistyö toimijoiden kesken synnyttää uusia liidejä, uusia projekteja ja uusia ovia aukeaa. Aktiivinen yhteisö kannustaa eteenpäin.

Lähituki

Yhteisöllisyyttä, uskoa tulevaisuuteen ja harmaan kiven läpi puskemista pitää tietoisesti tukea. Muuten synergia haihtuu pois. Villa Maisema ei ole vain seiniä, vaan siellä toimivien yritysten menestyksen tukemiseksi on kehitetty lähitukipalvelu. Lähitukipalvelu sisältää kannustavan tiimin, joka tukee kasvua ja menestymistä. Tiimi koostuu Kotkan-Haminan seudun yritysneuvojista ja kokeneista yrityssparraajista. Lisäksi tiimiä täydennetään asiantuntijoilla yhteisön tarpeiden mukaan. 

Ekosysteemi

Villa Maiseman yhteisö toimii tiiviissä yhteistyössä seudun muiden startup-toimijoiden kanssa osana seudun ekosyteemiä. Erilaiset yhteisölliset tapahtumat ja asiantuntijavierailut kokoavat teemoista kiinnostuneet yhteen.