Luontopolulla vaelsi, tanssi ja iloitsi upeaa väkeä

Toukokuinen torstai oli hivenen sateen tihkuinen ja Luontopolun järjestäjät olivat hiukkasen huolissaan, mahtavatko kaikki satakunta ilmoittautunutta sittenkään tulla paikalle, varsinkin kun edellisestä Luontopolusta oli ehtinyt kulua jo toistakymmentä vuotta. 


Kaikki kuitenkin tulivat Mussaloon ja täydessä tämmingissä, iloa ja intoa puhkuen.  Kukin ryhmä oli totisesti panostanut naamiaisasuihinsa ja teemanmukainen elokuvallisuus oli todellakin läsnä. 


Erityisen merkillepantavaa oli, että kaikki henkilöt ja ryhmät olivat löytäneet ihan oman leffansa ja hahmonsa, kahta samanlaista asua tai aihetta ei ollut.

Vaikka sade vähän yltyikin, värikäs joukko tarpoi rivakasti polulle rasteja ratkomaan. Ahlstrom-Munksjon nunnajoukkue viipotti mustat kaavut hulmuten Andritzin oman Uuno turhapuron ja hänen joukkueensa perään. 

Luontopolun rastit olivat partiolaisten tekosia, kahvittelusta vastasivat Martat ja soppatykin oivan keiton oli keittänyt Popinniemen ponnistuksen kokenut gateringjoukkue. 

Photobooth tallensi kaikki ryhmät ja parhaat saivat palkintonsa, sitten saunottiin ja tanssittiin ihmebändi Ihmekolmosten viemänä.  Isommista yhtiöistä tapahtumaan osallistui useampikin joukkue, sulzerilaisilla lienee ollut ainakin kolme ryhmää. 


Sulzerin ”Men in black” joukkuetta edustaneen Kasperi Salosen tiivistys kuvastelee varmaankin kaikkien osallistujien tunnelmia: ”Aivan  mahdottoman hauskaa, tosi hieno tapahtuma ja mainio tilaisuus tutustua muihinkin teollisuuspuistolaisiin, ensi keväänä uusiksi”

Karhulan Teollisuuspuisto / Karhula Industrial Park
PL 38 48601 Kotka, Finland
puh. 010 234 3400