Karhu Yritysturnaus - Hyvinvointia keilailusta

HYVINVOINTIA KEILAILUSTA

Työelämä muuttuu jatkuvasti kiireisemmäksi ja työssä jaksaminen on noussut monessa työpaikassa tärkeäksi keskustelunaiheeksi ja työnantajat panostavat lisääntyvästi työhyvinvointia parantaviin toimenpiteisiin. Yhtenä asiana monet työnantajat tukevat työntekijöiden vapaa-ajan harrastustoimintaa ja urheilua.

Karhulan Teollisuuspuistoyhdistys ry ja Kotkan Keilailuliitto ry tarjoavat mahdollisuuden todella rentouttavaan tapahtumaan keilailun parissa. Kysymys ei ole vain yhdestä tapahtumasta vaan osallistujilla on mahdollisuus harjoitella ja tutustua lajiin useamman kuukauden ajan. Keilailu lajina sopii lähes kaikille, naisille ja miehille, nuorille ja aikuisille. Se on hauskaa mutta haasteellista. Jos siihen paneutuu, niin muut asiat mm. työkiireet unohtuvat hetkeksi. Siksi mielestämme tämä kilpailu sopii hyvin työnantajien tukemaan vapaa-ajan harrastustoimintaan. Jokainen yritys voi itse päättää tuen määrästä harjoitteluun ja kilpailusuorituksiin.

Tapahtuma on oikea kilpailu, jossa pyritään mahdollisimman hyvään tulokseen ja noudatetaan normaaleja keilailukilpailuiden sääntöjä. Kilpailusuoritus on kuitenkin mitoitettu aloittajille ja harrastajille sopivaksi.

Kilpailu on joukkuekilpailu, joten se antaa mahdollisuuden tiimihengen kasvattamiseen ja tutustua työkavereihin muutenkin kuin työn puitteissa. Ja tietysti eri työnantajien edustajat pääsevät tutustumaan toisiinsa. Heittäkää vaan haasteita asiakkaillenne, toimittajillenne ja muille sidosryhmillenne. Tulospalvelumme mahdollistaa myös yritysten sisäiset mestaruuskilpailut.

Oheisessa kilpailukutsussa on tarkempia ohjeita ja yhteystietoja. Tarttukaa tähän tilaisuuteen!

Markku Koponen 
Karhulan Teollisuuspuistoyhdistys ry 
Puheenjohtaja 

Seppo Heiskanen
Kotkan Keilailuliitto ry
Puheenjohtaja

-----

Kilpailu: Karhulan Teollisuuspuistoyhdistys ry ja Kotkan Keilailuliitto ry järjestämä yritysjoukkueiden välinen kilpailu.

Kilpailutapa: kolmihenkisin joukkuein 3x2 sarja, rajaton uusinta, lämmittely 5 minuuttia. Kilpailu pelataan yhdellä radalla, jotka arvotaan ko. kilpailuvuoron joukkueille. Joukkueessa voi olla maksimissaan yksi rekisteröitynyt keilaaja. Yrityksestä voi olla useampi joukkue. Pelaaja voi pelata vain yhdessä joukkueessa. Yritykset voivat järjestää samalla henkilökohtaisen mestaruuskisan.

Hinta: 45€ / joukkuesuoritus

Tasoitukset: 155-205/80 % (pelihetkellä voimassa oleva valtakunnallinen keskiarvo), pelaajille, joilla ei ole keskiarvoa maksimitasoitus 40 pistettä/sarja.

Loppukilpailu: pe 15.3.2019 klo 15.30. Loppukilpailuun pääsee alkukilpailun 8 parasta joukkuetta. Aluksi keilataan 3x2s, jonka jälkeen 3 parhaan porrasfinaali, 2. vs 3. ja voittaja vastaan 1. (3x1 sarja).

Palkinnot: kolmelle parhaalle joukkueelle turnauspalkinto ja kaikille loppukilpailuun päässeiden joukkueiden pelaajille esinepalkinnot.

Harjoitteluaika: pelaajat voivat varata harjoitteluaikoja 1.11.2018- 14.3.2019, harjoittelumaksu 20€/ratatunti, kysy myös vakiovuoroa.

Kilpailuvuorot: kilpailuvuoroja on useampia ja ne ilmoitetaan myöhemmin.

Maksut: Kilpailu- ja harjoittelumaksut laskutetaan osallistuvilta yrityksiltä.

Yrityksien ilmoittautumiset kilpailuun laskutustietoineen 15.12. mennessä: kotkan.keilailuliitto@kymp.net
Kilpailun johtaja ja lisätietoja: KKL ry. Juha Viberg puh. 040 5884741
Aikavaraukset: Kotkan keilahalli, Aittapolku 1, puh (05) 228 6933,

Tulospalvelu: www.kotkankeilahalli.fi, Kilpailu on epävirallinen, tuloksia ei kirjata SKL:n rekisteriin.

Karhulan Teollisuuspuisto / Karhula Industrial Park
PL 38 48601 Kotka, Finland
puh. 010 234 3400