Adecco FInland - Tarjolla työtä ja tekijöitä

Karhulan Teollisuuspuiston palvelut lisääntyivät jälleen uudella toimialalla, kun kansainvälisen HR –talo Adecco Finlandin Kotkan toimisto asettui uudelle näköalapaikalle historialliseen miljööseen, Antintie 4:n idylliseen puutaloon.

- Teollisuuspuistoon muutto oli luonteva päätös, koska haluamme olla lähellä asiakkaitamme. Logistinen sijainti ja erinomaiset yhteydet Suomeen ja Eurooppaan mahdollistavat toimintamme kaakon alueella Loviisasta Lappeenrantaan ja Imatralle, kertoo yksikönpäällikkö Marita Parikka.

Marita Parikka tuli 2010 Adeccon yksikönpäälliköksi Kotkaan paluumuuttajana. Teollisuuspuiston alue on hänelle jo nuoruudesta tuttu. Ensimmäinen oikea työpaikka 14 -vuotiaana oli Ahlströmillä kesätyöntekijänä. Ahlström tuli tutuksi jo äidin ja isoisän työuran kautta.

- Muuttaessamme Teollisuuspuistoon tuli tunne, kuin tulisimme kotiin. Täällä on aina ollut hyvä positiivinen vire ja tekemisen meininki. Haluamme osaltamme auttaa yrityksiä löytämään hyviä osaajia ja kehittämään yhdessä tulevaisuutta Teollisuuspuistossa. Liityimme myös Teollisuuspuiston jäseniksi ja osaltamme haluamme tuoda uutta aktiivisuutta Teollisuuspuiston toimintaan, kuvaa Parikka.

Marita Parikan mukaan Adecco Kotkan tiimille on sydämen asia luoda ja kehittää kansainvälistä ja paikallista yhteistyötä asiakkaittensa kanssa. - Kotka-Haminan seutukunnassa perinteiset teollisuuden alat ja logistiikka ovat saaneet rinnalleen IT -alan ja datakeskuksen. Uusi aikakausi toimintaympäristössä edellyttää yrityksiltä uudenlaista osaamista ja uuden oppimista. Meillä on vuosien näkemys siitä, kuinka kilpailuetua ja menestystä rakennetaan HR -ratkaisuiden avulla.

Asiakkaat ja työntekijät keskiössä

Toimintamme ehdoton lähtökohta on asiakas. Me osaamme henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin, soveltuvuusarvioinnin, uudelleensijoittamisen, ulkoistamisen ja muut HR-ratkaisut. Asiakas voi suunnata resurssinsa ydinosaamiseensa, toteaa Marita Parikka. 

-Toimimme yritteliäästi ja omin käsin sillä intensiteetillä kuin tekisimme itsellemme. Taitomme ilmenevät konkreettisesti asiakkaiden korkeana tyytyväisyytenä laatuun. Hedelmällisen yhteistyön mahdollistaa vankka luottamussuhde.  Me olemme työntekijöille vastuullinen ja luotettava työnantaja. Työntekijämme ovat meille arvokkaita. Haluamme pitää heistä huolta ja tukea matkalla kohti tavoitteita niin työssä kuin elämässä. Kandidaateille me olemme agentti, joka auttaa uran suuntaamisessa. Kansainvälisenä yrityksenä verkkomme ulottuvat halki maan, maanosan ja maailman, vakuuttaa Adeccon Kotkan yksikön päällikkö Marita Parikka.

Osoituksena hyvin tehdystä työstä Kotkan Adecco  palkittiin Vuoden Branch 2015 –palkinnolla. 

Karhulan Teollisuuspuisto / Karhula Industrial Park
PL 38 48601 Kotka, Finland
puh. 010 234 3400