Teemu Aalto Music Productions tuottaa listaykkösiä

Karhulan Teollisuuspuiston vireä ja monipuolinen yritysyhteisö sai taas lisää väriä ja ääntäkin kun Teemu Aalto muutti syyskuussa 2017 äänitysstudionsa Karhulan Teollisuuspuistoon.  Teemu Aalto Music Productions sopiikin oikein hyvin ympäristöönsä, sillä yhtiön tuotanto leviää ympäri maailman alueen suurimpien teollisten toimijoiden tapaan.

Mikään uusi tekijä Teemu ei alalla ole, äänityshommissa hän on ollut jo pian parikymmentä vuotta ja yrittäjänä kahdeksan vuotta, sitä ennen hän teki työtään freelancerina.

Karhulan kivijalat ovat maailman ykkösketjua

Paikallisella osaamisella ratkaistaan globaaleja ongelmia.

Teollisuuspuiston yrityspomot myöntävät, että yritysten itsensä on tehtävä enemmän nuorten houkuttelemiseksi alalle.

Arvotalo sai modernin silauksen

Karhulan Teollisuuspuiston voimataloutta isännöivä Karhu Voima-yhtiöt on saanut parin viime vuoden aikana uuden omistajan. Vanhan Karhu Voima Oy:n Kotkan liiketoiminnot siirtyivät kajaanilaiselta Loisteelta Kotkan Energian omistukseen 2016. Samalla sen liiketoiminnat jaettiin kahteen yhtiöön, Karhu Voima Verkko Oy:hyn ja Karhu Voima Palvelu Oy:hyn, jotka ovat Kotkan Energian 100-prosenttisesti omistamia tytäryhtiöitä. 

VALIMO

Kuvia ja kertomuksia Karhulan valimosta

Kuvat: Timo Vesterinen
Teksti: Hannu Oksanen

Karhulan teollisuuspuiston toiminnanjohtaja Hannu Oksanen

Karhulan teollisuuspuiston toiminnanjohtaja Hannu Oksanen

YHTEISÖLLISYYS ON MAHTAVA VOIMAVARA

Toiminnanjohtaja Hannu Oksanen on Karhulan Teollisuuspuisto ry:n sielu ja kasvot, primus motor ja siltojen rakentaja. Jos Hannu nyt jättäisi yhdistyksen, yhdistys olisi pulassa. Mutta ei hätää, Hannu ei ole lähdössä.

3D-teknologia mahdollistaa innovaatioita monille aloille

Novela 3D Oy:n toimitusjohtaja Markku Lindqvist innostaa yrityksiä rohkeuteen ja katsomaan tulevaisuuteen:

3D-teknologia mahdollistaa innovaatioita monille aloille

Valoisan toimistohuoneen pöydällä on erilaisia pieniä muovisia ja metallisia esineitä. Kaikki on valmistettu 3D-teknologialla.

Soinisen Veijo - Rohkea, ahkera ja osaava onnistuu

Veijo Soininen on mies, josta tietää jo ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen, että tähän ihmiseen voi luottaa, hänen avoimessa vilpittömyydessään ei ole mitään epäilyttävää. Mukava mies. Veijo on rakentaja henkeen ja vereen ja sen me olemme saaneet nähdä Karhulan teollisuuspuistossa. Mutta ei hän rakentajanakaan ole mikä tahansa timpermanni, mikä sekin on nähtävissä kaikessa mitä Veijon jäljiltä on tähän mennessä teollisuuspuistoon ilmestynyt. Veijo puhuu valosta kuin taiteilija ja valo häntä on ohjannutkin tilojen suunnittelussa.

Aeria on nousukiidossa

Vuodenpäivät Teollisuuspuiston Villa Maisemassa asemapaikkaansa pitänyt Aeria on Jani Piispan yhtiö, jonka toimiala on lentokuvaus ja jota Jani avustajineen harjoittaa ns. Droneilla eli miehittämättömillä ilma-aluksilla, joissa on kamera tai joihin voidaan kiinnittää tarvittaessa suurikin elokuvakuvakamera tai mittalaitteita.

Luontopolulla vaelsi, tanssi ja iloitsi upeaa väkeä

Toukokuinen torstai oli hivenen sateen tihkuinen ja Luontopolun järjestäjät olivat hiukkasen huolissaan, mahtavatko kaikki satakunta ilmoittautunutta sittenkään tulla paikalle, varsinkin kun edellisestä Luontopolusta oli ehtinyt kulua jo toistakymmentä vuotta. 


PALVELUKESKUS AUTTAA, OHJAA JA OPASTAA

Coorin palvelukeskuksessa Antintiellä käy arkisin kuhina. Palvelukeskus vastaanottaa viikoittain kymmeniä vieraita ja vastaa satoihin puheluihin. Halu auttaa asiakkaita ja toimiva vuorovaikutus ohjaavat palvelukeskuksessa työskentelevän tiimin kaikkea tekemistä. 

Sivut

Subscribe to Karhulan Teollisuuspuisto Ry RSS

Karhulan Teollisuuspuisto / Karhula Industrial Park
PL 38 48601 Kotka, Finland
puh. 010 234 3400