Kasvutehdas

Kasvutehdas on uuden sukupolven yhteisö ja palvelukokonaisuus startupeille sekä digitaalisten ja luovien alojen toimijoille. Villa Maiseman Kasvutehdas tarjoaa työpisteen lisäksi yhteisön ja lähitukipalvelun, jotka tukevat yrityksen tai yritysidean kasvua ja menestystä. 

TYÖPISTE + TILAT + YHTEISÖ + LÄHITUKI = KASVUTEHDAS 

TILAT

Villa Maisema tarjoa avotyöpisteitä, joihin sisältyy pöytäpaikka (tuoli, lipasto, valaistus, langaton verkkoyhteys). Neuvottelutila on käytettävissä asiakastapaamisiin ja yhteisön tilaisuuksiin. Tiloihin sisältyvät keittiö- ja ruokailutilat sekä yhteisötiloja rennompiin hetkiin.

Kasvutehdas - Tilat

 

YHTEISÖ

Tila on tärkeä, mutta se ei yksin riitä. Yhteisö luo tilan, jonne halutaan tulla. Menestys synnyttää menestystä. Yhteisö luo uskoa, että pärjätään, kun tehdään pirusti töitä – oikeita töitä. Harva pärjää yksin, joten työyhteisöstä ja pöhinästä saa virtaa. Tiloissa jo toimivat yritykset luovat loistavan perustan ja draivin. Yhteistyö toimijoiden kesken synnyttää uusia liidejä, uusia projekteja ja uusia ovia aukeaa. Aktiivinen yhteisö kannustaa eteenpäin.

Kasvutehdas - Yhteisö

 

LÄHITUKI

Yhteisöllisyyttä, uskoa tulevaisuuteen ja harmaan kiven läpi puskemista pitää tietoisesti tukea. Muuten synergia haihtuu pois. Villa Maisema ei ole vain seiniä, vaan siellä toimivien yritysten menestyksen tukemiseksi on kehitetty lähitukipalvelu. Lähitukipalvelu sisältää kannustavan tiimin, joka tukee kasvua ja menestymistä. Tiimi koostuu Kotkan-Haminan seudun yritysneuvojista ja kokeneista yrityssparraajista. Lisäksi tiimiä täydennetään asiantuntijoilla yhteisön tarpeiden mukaan. 

Kasvutehdas - Lähituki

 

EKOSYSTEEMI

Villa Maiseman yhteisö toimii tiiviissä yhteistyössä seudun muiden startup-toimijoiden kanssa osana seudun ekosyteemiä. Erilaiset yhteisölliset tapahtumat ja asiantuntijavierailut kokoavat teemoista kiinnostuneet yhteen. 

Kasvutehdas - Ekosysteemi
 

CBC-banneri